Onze recensie van de Playmobil Film

Playmobil poppetjes zijn van alle markten thuis. Ze kunnen brandweer zijn, politie-agent, cowboy, dokter, piraat, de lijst is eindeloos. Maar nu zijn ze ook filmsterren in de film Pirateneiland!

Wij schotelden deze film voor aan een kritisch publiek bestaande uit een achtjarige jongen, een zesjarige jongen, een tienjarig meisje en een veertigjarige moeder.

De film was een hit onder het testpubliek!

De film is rustig vormgegeven, met niet teveel prikkels en toeters en bellen, en doet qua uitstraling denken aan de Barbiefilms en Teletubbieland. Hoe prachtig, moderne Walt Disney films ook zijn vormgegeven, ze schallen uit de televisie, en deze Playmobilfilm is als balsem voor de overprikkelde ouder.

Het verhaal is leuk, en de kinderen kunnen met behulp van de afstandsbediening kiezen hoe ze willen dat het verhaal verder gaat. Het interactieve element van deze film werd erg gewaardeerd. Wel is het handig van te voren af te spreken welk kind de afstandsbediening mag hanteren, want daar raakte het testpubliek slaags over!

Al met al kunnen de Playmobil poppetjes erg tevreden zijn over hun filmdebuut, en wij van Het Moederfront vinden de film een echte aanrader!

Dus als je nog een leuk cadeautje zoekt surf dan nu naar de
Playmobil site

Vergelijkbare berichten

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *