Kijktip: Togetherness

togetherness

In HBO serie Togetherness krijg je een kijkje in het leven van thuisblijfmoeder Michelle, haar man Brett, hun kinderen, en in het leven van Michelle's zus Tina, Alex een werkeloze acteur en vriend van Brett. Tina en Alex wonen tijdelijk bij Michelle en Brett.

Serie voor dertigers en veertigers 

Ooit had je Sex and the City voor vrijgezelle vrouwen, nu heb je Girls voor twintigers en Togetherness is een serie voor dertigers en veertigers die worstelen met hun gezinsleven, relaties en werk.

Thuisblijfmoeder Michelle

Wat opvalt is dat actrice Melanie Lynskey, die de rol van thuisblijfmoeder Michelle speelt, een realistisch lichaam heeft. Je kunt zien dat ze kinderen heeft gekregen. Ook haar kledingstijl zal voor veel collega moeders herkenbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan jersey jurkjes met een paar comfortable uggs.

In één van de scènes gaat Melanie uit eten met haar zus, die vervolgens steeds stukjes eten van haar bord steelt. Uiteindelijk flipt Melanie omdat iedereen voortdurend in 'haar space' zit. Zelfs haar eten is niet alleen van haar.

Daarnaast is ook het verlangen naar slaap herkenbaar. In de eerste aflevering probeert Brett Michelle te verleiden tot sex. In haar weigering staan wrevel en verontwaardiging dat hij het lef heeft haar slaap te verstoren centraal.

Tenenkrommend genant

De makers van Togetherness schrikken er niet voor terug om genante momenten in beeld te brengen. Zoals een scène waarin Michelle, geïnspireerd door Fifty Shades of Grey probeert haar man Brett te verleiden in SM-stijl. Dat leidt tot een pijnlijke vrijscene.

Lees ook Fifty Shades of Grey kijken.

Conclusie over Togetherness

Togetherness is een leuke serie om samen met je partner te kijken. Een aflevering duurt zo'n 24 minuten, en er zijn er voor het eerste seizoen 8 gemaakt.

Blijf op de hoogte en neem een gratis emailabonnement!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner


Ontdek meer van Het Moederfront

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *