Reacties

Ebru Umar noemt Nederlandse vrouw een 'subsidiehoer' — 24 reacties

 1. Volgens moet deze allochtone dame zich maar eens verdiepen waar de subsidie allemaal heen gaat, want er worden per jaar miljoenen gepompt in projecten om allochtone kinderen goed nederlands te leren omdat hun ouders dit verzaken.
  Ik denk zelfs dat deze column valt in onder de kop discriminatie en dat er maar een klacht moet naar het anti-discriminatiebureau.

 2. Helemaal eens mevrouw Williams. Gaat u ze bellen?

  Overigens kost ik de staat niets. Mijn man werkt en betaalt een heleboel belasting. Wat mijn studie gekost heeft heeft hij al ruimschoots terugbetaald.

 3. Helemaal eens mevrouw Williams. Gaat u ze bellen?

  Overigens kost ik de staat niets. Mijn man werkt en betaalt een heleboel belasting. Wat mijn studie gekost heeft heeft hij al ruimschoots terugbetaald.

 4. Nee je kind bij pedofielen stallen dat is verstandig. Sorry hoor maar je kind beschermen is de belangrijkste taak van ouders en dat zijn alle subsidies dubbel en dwars waard.

 5. Jammer dat mevrouw Umar meent zich van dergelijke venijnige aanvallen te moeten bedienen. Ik had uitgerekend van haar toch wel iets beters verwacht. Helaas is het weer weinig anders dan het geluid van Drayer en Mees wat de klok slaat. Voeg daar nog een flinke factor grofheid, beledigendheid en stijlloosheid aan toe en voila. Jammer.

 6. Jammer dat mevrouw Umar meent zich van dergelijke venijnige aanvallen te moeten bedienen. Ik had uitgerekend van haar toch wel iets beters verwacht. Helaas is het weer weinig anders dan het geluid van Drayer en Mees wat de klok slaat. Voeg daar nog een flinke factor grofheid, beledigendheid en stijlloosheid aan toe en voila. Jammer.

 7. Voor zover mij bekend heeft Ebru Umar geen kinderen. Net als Heleen Mees overigens. Opvallend dat de dames die kinderloos door het leven gaan meestal de venijnigste geluiden laten horen..

 8. Die column ga ik niet eens lezen, ik heb al meer dan genoeg van het geschreeuw van Ebru Umar onder ogen gehad. Je moet haar eens horen over abortus of over religie. Vrijheid van meningsuiting, jazeker, als het maar wel háár mening is. Bah.

 9. Die column ga ik niet eens lezen, ik heb al meer dan genoeg van het geschreeuw van Ebru Umar onder ogen gehad. Je moet haar eens horen over abortus of over religie. Vrijheid van meningsuiting, jazeker, als het maar wel háár mening is. Bah.

 10. Als je zo'n column schrijft vraag ik me af wat je werkelijk dwars zit en waarom ze zicht zo keihard af moet zetten. Blijft ze zo doorgaan met schrijven dan denk ik dat er voor haar later niemand valt te kiezen die haar billen wil afvegen.

 11. Als je zo'n column schrijft vraag ik me af wat je werkelijk dwars zit en waarom ze zicht zo keihard af moet zetten. Blijft ze zo doorgaan met schrijven dan denk ik dat er voor haar later niemand valt te kiezen die haar billen wil afvegen.

 12. Naar mijn idee is echt feminisme dat elke vrouw haar eigen keuzes mag maken. En laten we elkaar daar alsjeblieft in steunen. De een kiest een fulltime carrière (al dan niet met kinderen), de ander werkt parttime en een derde werkt thuis. We doen allemaal ons best en dat verdient respect! Jammer dat mevrouw Umar alleen haar eigen keuzes ziet als de beste oplossing, zonder zich in te leven in anderen.

 13. Wat een vijandigheid! Op wie is zij boos, waar komt haar woede vandaan??? Ze zoekt duidelijk iets/iemand/doelgroepen om haar gekwetste ego op bot te vieren. Zegt alles over haar en niks over , in dit geval, moeders. Die vrouw heeft serieus hulp nodig.

 14. Subsidie? Welke subsidie bedoelt ze eigenlijk? De aanrechtsubsidie wordt afgebouwd voor mensen die na 1972 zijn geboren. Deze belastingvrije voet kost de staat overigens veel minder dan alle subsidie die in kinderopvang wordt gepompt. Ouders die er voor hun kinderen zijn en zelf hun kroost opvoeden, investeren in gezonde, evenwichtige kinderen. Daar is uiteindelijk de hele samenleving bij gebaat.

 15. Subsidie? Welke subsidie bedoelt ze eigenlijk? De aanrechtsubsidie wordt afgebouwd voor mensen die na 1972 zijn geboren. Deze belastingvrije voet kost de staat overigens veel minder dan alle subsidie die in kinderopvang wordt gepompt. Ouders die er voor hun kinderen zijn en zelf hun kroost opvoeden, investeren in gezonde, evenwichtige kinderen. Daar is uiteindelijk de hele samenleving bij gebaat.

 16. (correctie:)

  Onacceptabel dat deze mevrouw notabene ook voor het grootste vrouwenblad Libelle schrijft. Hoe is het mogelijk in de ene krant moeders 'subsidiehoeren' te noemen, maar elders je zakken te vullen bij een blad voor hen? Helaas is de redactie van de Libelle te laf voor stappen. Het woord Niggabitch kon -terecht- niet bij het blad Jacky, maar "subsidiehoer" voor de Libelle wél.

 17. (correctie:)

  Onacceptabel dat deze mevrouw notabene ook voor het grootste vrouwenblad Libelle schrijft. Hoe is het mogelijk in de ene krant moeders 'subsidiehoeren' te noemen, maar elders je zakken te vullen bij een blad voor hen? Helaas is de redactie van de Libelle te laf voor stappen. Het woord Niggabitch kon -terecht- niet bij het blad Jacky, maar "subsidiehoer" voor de Libelle wél.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>