De broekriem aanhalen? Shop verstandig en koop tweedehands!

Gastpost

We hebben het de afgelopen weken tijdens Prinsjesdag en de Algemene Beschouwingen weer van alle kanten gehoord: bezuinigen, besparen en de broekriem aanhalen zijn de motto’s voor komend jaar.

Dat lijkt vaak makkelijker dan het is – maar is soms ook makkelijker dan het lijkt. Hoe? Verdien bijvoorbeeld geld met kleding die je kinderen toch niet meer dragen en koop voordelig tweedehands kindermerkkleding! VintyKids.com is een website die daar handig op inspringt, en het kopen en verkopen van kinderkleding wel heel aantrekkelijk maakt.

De kasten opruimen kan veel geld opleveren

Als kritische moeder weet je dat merkkleding in aanschaf iets duurder is, maar omdat de kwaliteit vaak beter is, gaat deze veel langer mee. Meestal zelfs langer dan je kinderen een kledingstuk aan kunnen – ze groeien harder dan hun kleding slijt. Goed nieuws, want met jouw gedragen kinderkleding kun je via VintyKids heel makkelijk geld verdienen. Ruim de kasten op en stuur de kleding die nog vlekvrij, helemaal heel en van een mooi merk is in een speciale tas op naar VintyKids. VintyKids selecteert, fotografeert, verpakt, slaat op, verkoopt, rekent af en verzendt alles naar de nieuwe eigenaar. Jij hoeft verder niets te doen en krijgt wel 50% van de opbrengst. Voor een volle tas met zo’n 30 items, kan die opbrengst makkelijk oplopen tot zo’n € 90 euro.

En je verdiende shoptegoed kun je laten uitbetalen op je bankrekening – of het gebruiken voor voordelig winkelen bij VintyKids.

En koop voordelig een nieuwe garderobe voor je kinderen

Bij VintyKids kun je voor de prijs van een enkele merkspijkerbroek (gemiddeld zo’n 50 tot 55 euro) wel drie spijkerbroeken kopen! Van dezelfde populaire merken als Vingino, Retour, Garcia of Tumble ’n Dry, maar dan voor prijzen die tot wel 80% onder de nieuwprijs liggen. Soms zijn ze zelfs nog helemaal Nieuw Met Label, maar ook dan veel goedkoper. We kunnen hier nog veel meer voorbeelden geven, maar je kunt beter zelf kijken in de shop.

En nog duurzaam ook

Naast de hierboven uitgelichte financiële voordelen, is hergebruik ook nog eens een stuk beter voor de wereld om ons heen. We besparen niet alleen op grondstoffen, water en verf, maar beperken ook de afvalberg – al worden veel artikelen van textiel volledig hergebruikt als je ze in de textielcontainer wegbrengt. De kledingstukken die niet door de strenge keuring komen bij VintyKids, vinden zo via KICI ook een nieuwe eigenaar. Zo steunen de klanten van VintyKids gezamenlijk een project voor kinderen in Gitambaya, een sloppenwijk in de Keniaanse hoofdstad Nairobi.

Meer informatie?

Voor meer informatie over kopen en verkopen via VintyKids, kun je kijken op de website. Het adres is www.vintykids.com/nl.

Je kunt ook zelf kleding gaan maken, zoals thuisblijfmoeder Aad Actief deed.


Ontdek meer van Het Moederfront

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *