Minimumloon voor moeders?

In de Telegraaf steekt ene Ida Knol-De Groot haar nek uit en oppert het idee  van een minimumloon voor iedere moeder.

De reacties liegen er niet om.

Hoewel er ook wel wat positieve reacties zijn, reageren de meeste mensen in termen van: 'Betaal je eigen hobby!'

Lees hier het artikel en de (onverkwikkelijke) reacties.


Ontdek meer van Het Moederfront

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Vergelijkbare berichten

4 reacties

  1. Ik heb me inderdaad wel eens afgevraagd waarom ik wel 900 euro kreeg om mijn kinderen naar de opvang te brengen en het niet in mijn eigen zak kon steken en dan voor mijn eigen kinderen kon zorgen. Toch vind ik dit idee erg ver gaan. We kiezen er zelf voor kinderen te krijgen en er zijn al genoeg toeslagen waarmee er aan ons tegemoet gekomen wordt. Wat meer erkenning voor het feit dat het moederschap vaak net zo zwaar is als een baan zou ik wel op zijn plek vinden!

  2. Ik heb me inderdaad wel eens afgevraagd waarom ik wel 900 euro kreeg om mijn kinderen naar de opvang te brengen en het niet in mijn eigen zak kon steken en dan voor mijn eigen kinderen kon zorgen. Toch vind ik dit idee erg ver gaan. We kiezen er zelf voor kinderen te krijgen en er zijn al genoeg toeslagen waarmee er aan ons tegemoet gekomen wordt. Wat meer erkenning voor het feit dat het moederschap vaak net zo zwaar is als een baan zou ik wel op zijn plek vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *