Reacties

Huismannen reageren op Jet Bussemaker — 2 reacties

  1. Ik ken de des gewenste politicus niet omdat uit Vlaanderen kom. Policicussen die grote uitspraken doen voelen zich meestal veilig en doen dit vanuit een veilige positie. Later zullen ze beslist de bal die ze nu spelen terug gekaatst krijgen. Kijk wat er in Vlaams Limburg is gebeurd met de ozo populaire socialist Steve Stevaert. De man was ook vol van zichzelf en zij originele gedachten. Tot Twitter er zich ging mee gaan bemoeien jaren later. Je kunt maar praten of datgene er werkelijk gebeurd als je er midden in zit. Veilig vanbuiten ideeën ventileren is gemakkelijk.

  2. Ik ken de des gewenste politicus niet omdat uit Vlaanderen kom. Policicussen die grote uitspraken doen voelen zich meestal veilig en doen dit vanuit een veilige positie. Later zullen ze beslist de bal die ze nu spelen terug gekaatst krijgen. Kijk wat er in Vlaams Limburg is gebeurd met de ozo populaire socialist Steve Stevaert. De man was ook vol van zichzelf en zij originele gedachten. Tot Twitter er zich ging mee gaan bemoeien jaren later. Je kunt maar praten of datgene er werkelijk gebeurd als je er midden in zit. Veilig vanbuiten ideeën ventileren is gemakkelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>