Reacties

Voor je kind zorgen is hoogste vorm van emancipatie — 8 reacties

 1. Wat een geweldig artikel!! Zo herkenbaar! Dit verdient echt gehoord te worden, heel luid, om boven al die andere onzin vanuit de politiek uit te kunnen komen!!.
  Femke

 2. Opzich vind ik het een geweldig artikel, maar toch....
  Kijk ik terug op mijn eigen jeugd, mijn eigen moeder was thuis, had ook geen baan buitenshuis, maar was geen fijne, warme moeder en mijn vader was voor haar geen warme achterban.
  Mijn 'moeder', vond ik in mijn oma, de moeder van mijn moeder. Bij haar voelde ik me veilig en geliefd.
  Maar verder ben ik het volledig met Beatrijs eens. Ik vond het fijn om er te zijn voor mijn 2 kinderen. Mijn oudste kreeg borstvoeding tot hij zelf niet meer wilde, mijn dochter heeft het 1ste levensjaar alleen maar borstvoeding gehad vanwege haar allergieën. Het was best pittig soms, maar ik had het niet willen missen!

 3. Opzich vind ik het een geweldig artikel, maar toch....
  Kijk ik terug op mijn eigen jeugd, mijn eigen moeder was thuis, had ook geen baan buitenshuis, maar was geen fijne, warme moeder en mijn vader was voor haar geen warme achterban.
  Mijn 'moeder', vond ik in mijn oma, de moeder van mijn moeder. Bij haar voelde ik me veilig en geliefd.
  Maar verder ben ik het volledig met Beatrijs eens. Ik vond het fijn om er te zijn voor mijn 2 kinderen. Mijn oudste kreeg borstvoeding tot hij zelf niet meer wilde, mijn dochter heeft het 1ste levensjaar alleen maar borstvoeding gehad vanwege haar allergieën. Het was best pittig soms, maar ik had het niet willen missen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>