Reacties

Thuisblijfouders een minimum loon van 72.000,-? — 4 reacties

  1. Wat leuk zo'n onderzoek. Geeft toch ook een wat andere kijk op het ouderschap. Veel mensen zien het toch als iets "erbij", terwijl het eigenlijk ook een baan is.

  2. Tweeverdieners met kinderen zouden die € 72.000 er dus ook bij moeten krijgen. Want zij 'doen' het huishouden en de kinderen en in hun 'vrije' tijd ook nog bij. Oké, misschien moet je daar dan de bijdrage die zij van de overheid krijgen voor de kinderopvang van aftrekken, maar dan nog zou er een aardig bedrag overblijven.

  3. Tweeverdieners met kinderen zouden die € 72.000 er dus ook bij moeten krijgen. Want zij 'doen' het huishouden en de kinderen en in hun 'vrije' tijd ook nog bij. Oké, misschien moet je daar dan de bijdrage die zij van de overheid krijgen voor de kinderopvang van aftrekken, maar dan nog zou er een aardig bedrag overblijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>