Vergelijkbare berichten

15 reacties

 1. hihihi ach ja ik voelde me ook wel zo, vooral als ik op t werk zo druk had( bv reanimatie ) en ik dus echt me niet kon terug trekken om te kolven en die dikke volle borsten begonnen te lekken en ik gewoon kletsnat werd en uiteindelijk zelf de melklucht rook …..

 2. Ik vind het een schokkende stellingname in zo'n tijdschrift, zet me aan het denken. Geeft ook aan hoe wij inde Westerse wereld van de natuur afdrijven. De foto vind ik overigens best mooi.

 3. Ik vind het een schokkende stellingname in zo'n tijdschrift, zet me aan het denken. Geeft ook aan hoe wij inde Westerse wereld van de natuur afdrijven. De foto vind ik overigens best mooi.

 4. Nou ik herken mezelf wel in dat plaatje, zeker als je aan het afkolven bent. Toen de jongste net geboren was en ik in het kraambed aan het kolven was om de productie op te werken riepen man en ik heel hard : MOEOEOEOE, tot grote schrik van onze kraamzuster en grote hilariteit van ons. Hoe mooi en fijn het ook is om BV te geven, op dat moment zijn we echt het ultieme zoogdier!

 5. Ik vind het een mooie foto.

  tja, discussies over borstvoeding vind ik zo onzinnig. Iedere moeder moet wat dat betreft doen wat haar het beste ligt vind ik.

  Dat van die vaders met hun verlof vind ik echt helemaal suf. Wat een flauwekul.

 6. Ik vind het een mooie foto.

  tja, discussies over borstvoeding vind ik zo onzinnig. Iedere moeder moet wat dat betreft doen wat haar het beste ligt vind ik.

  Dat van die vaders met hun verlof vind ik echt helemaal suf. Wat een flauwekul.

 7. Wat een prachtige koeiendame is dat! Als je op die manier je koeienvlekken en dito uiers mag dragen, dan kan dat toch alleen maar een voorrecht zijn? Niets om je druk over te maken in ieder geval, lijkt me. En buiten dat, borstvoeding is ook nog eens heel gezond!

 8. Wat een prachtige koeiendame is dat! Als je op die manier je koeienvlekken en dito uiers mag dragen, dan kan dat toch alleen maar een voorrecht zijn? Niets om je druk over te maken in ieder geval, lijkt me. En buiten dat, borstvoeding is ook nog eens heel gezond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *